otvoreno

"NIŠTA U VEZI SA MNOM NIJE OBIČNO": Evo šta bi Milan Stanković uradio kad bi sreo Sašu Popovića

1

Popularni pevač prešao je interesantan put od početka karijere, a sada je otvoreno pričao o sebi, predrasudama koje ga prate, Saši Popoviću i svom odnosu s Radom Manojlović i njenim dečkom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Milan Stanković nikad nije bio lažno skroman, a da je svestan svojih kvaliteta pokazao je i u jednom od retkih intervjua koje je dao u poslednje vreme.


Sve što radim dolazi iz inspiracije i dubljih nivoa mog bića i drago mi je kad ljudi prepoznaju tu inovativnost i kreativnost. Imponuje mi kad me doživljavaju kao nekog ko je ispred svog vremena, iako je to teži put. Ali to sam ja — istakao je on za Kurir Stars.


Jedan od najpopularnijih pevača je istakao da se uvek borio s predrasudama i donosio nešto novo na naše prostore.


Nebrojeno puta sam bio žrtva predrasuda primitivnih koji nikako da shvate da ja zaista godinama donosim nešto novo na naše prostore. Najlakše je okretati glavu pred činjenicama i brojkama, ali tu sam ja da podsetim — objasnio je.

 


Milan je pre nekoliko godina napustio Grand produkciju, a sada ističe da postoji suma za koju bi se vratio.


Milion evra je dovoljno za takav transfer. A i fer na ovu krizu — kaže pevač u svom stilu.


Saša Popović je, inače, izjavio za Milana da je vanserijski pevač rođen za svetsku slavu, na šta on komentariše:


Pa, dobro, mislim da nije rekao ništa novo i netačno. Naravno, pozdravio bih se sa njim da ga sretnem negde, nemam problem da se pozdravim ni sa kim.

 

1 / 7 Foto: Sonja Spasić


Nedavno je domaća javnost bila iznenađena kada je pevačica Rada Manojlović ispričala da se njen dečko Haris Berković i ona druže s Milanom Stankovićem, njenim bivšim dečkom, kao i da Haris i Milan i bez nje odlaze na piće.


Ništa u vezi sa mnom nije obično. Izlazim iz okvira razmišljanja roseka i nemam predrasude. Pogotovo zato što Radu cenim kao osobu, razumemo se i vrlo dobro poznajemo. Nije ni čudno nakon pet godina veze i zajedničkog života koji smo imali — zaključuje pevač.

 

 

makonda-tracker