SREĆNA PORODICA

"Izvedem je na ručak, a ona bi da se ljubi": Glumački par otkrio POL BEBE i uživa u romantičnim trenucima

3

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Đeđa konačno su javno istakli i kako će se zvani beba, ime je predivno

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Đeđa uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja po prvi put, te ne kriju sreću gde god da se pojave.

 

Dramska umetnica je veoma aktiva i u devetom mesecu trudnoće, te ju je izabranik obradovao romantičnim ručkom u jednom prestoničkom restoranu, a fotografija je oduševila kako prijatelje, tako i celokupnu publiku.

 

Ja je izvedem na ručak, a ona odmah hoće da se ljubi — napisao je šaljivo Andrija, a voditelja Andrej Maričič imao je odgovor na ovu "opasku".

 

Verovatno si krenuo da pričaš vic pa ti odmah zapušila usta na najbolji mogući način — nadovezao je pustolov.

 

Iako su do sada bili veoma tajanstveni kada je reč o polu beba, konačno su rešili da otkriju u razgovoru za Story.

 

Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izveštavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još lepše — rekla je Aleksandra s ponosom.

 

Ovaj romantični ručak im je možda i jedan od poslednjih izlazaka bez bebe, a potom će im se praksa malo promeniti.

 

Glumica je nedavno tokom gostovanja na Prvoj televiziji istakla da se tokom blagoslovenog stanja suočila sa gestacijskim dijabetesom koji se neretko dobija tokom drugog trimestra trudnoće.

 

 Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji. Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaj moram odmah da se vratim u pozorište — ojasnila je Sandra.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker