iskreno

"Ne interesuju nas komentari": Marija Šerifović otvoreno o odnosu sa Džejlom Ramović

12

Pevačica Marija Šerifović poznata je kao žena koju tračevi ne dotiču, pa tako ne haje za reakcije javnosti ni kada su u pitanju spekulacije o njenom odnosu s nekadašnjom pobednicom "Zvezda Granda"

foto: Instagram
foto: Instagram

Marija Šerifović je tokom višegodišnjeg žiriranja i mentorstva u takmičenju "Zvezde Granda" sarađivala s mnogo kandidata, ali malo ko je ostavio utisak na publiku kao bosanskohercegovačka mlada pevačica Džejla Ramović.


Čak ni među ostalim pobednicima nije bilo toliko učesnika ovog šoua koji su tako brzo i lako pobrali simpatije regiona kao talentovana lepotica iz Goražda, kojoj je mentor bila upravo Marija Šerifović.

 

Njih dve uvek su samo najlepše pričale jedna o drugoj, a pre nekoliko godina, nakon što je Marija prestala da prati Džejlu na Instagramu, pojavile su se spekulacije da su one u svađi. Međutim, starija i mlađa koleginica nikad nisu tome pridavali previše značaja, a sada je Marija u jednom intervjuu odgovorila na pitanje kakav odnos ima sa Džejlom.


Super smo, čujemo se, sve je u redu. to je jedini stav svih nas. Ne interesuju nas komentari — rekla je Marija za Blic.

 

1 / 10 Foto: Nemanja Nikolić


Šerofivićeva se, inale, uskoro vraća pred svoju publiku nakon duže pauze, dvama koncertima, a ne krije da će joj možda trebati malo prisećanja na tekstove.


Red je bio da se malo družimo. Publika mi je nedostajala poprilično, nervozna sam i jedva čekam. Samo da se svi lepo pripremimo i sve će biti okej. Za “Drugu stranu ploče” verovatno i jesam neke pesme zaboravila, neke sam pevala na francuskom, tako da će mi trebati vremena da se malo svega toga prisetim. Krećemo sa probama jako brzo, biće okej — istakla je.
 

 

makonda-tracker