ljubav prema poslu

Održao KONCERT sa 14 kopči na glavi i primio tetanus: Zoran Dašić Daša opisao na koji način se STRAVIČNO povredio

0

Zoran Dašić Daša, frontmen grupe Legende, doživeo je nezgodnu povredu samo nekoliko dana pred dugo očekivani nastup.

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zoran Dašić Daša nije često u medijima osim kada je posao i uspeh u pitanju, pa ni ovog puta nije želeo da jedan peh baci u senku dugogodišnji rad celog benda.

 

Muzičar se osvrnuo na to koliko su Legende zastupljene u medijima i kako bi se mnogo više pisalo o samom koncertu da je on neposredno pre toga pokazao svoju  povredu glave.

 

Naime, on se povredio jako ozbiljno na sasvim bizaran način.

 

- Imam veliku posekotinu na glavi jer sam pao baš red koncert, četrnaest kopči. Da sam to pokazao, verovatno bi svi pisali, ali ja sam stavio šešir da to izgleda elegantno i na koncertu sam bio kao Bob Dilan. Pitali su se da li sam baš pred koncert morao da se povredim, pa nisam tempirao (smeh). I to na najsmešniji način sam pao, iznosio sam cveće na terasi, sapleo se na prag i udario u metalnu ogradu. Stajalo mi je to cveće celu zimu u hodniku i pošto je bio sunčan dan hteo sam da ga iznesem na terasu. Ma to je bila samo sekunda - rekao je frontmen grupe Legende.

 

Daša je naglasio da je sada sve u redu, prošao je sve provere i analize. Primio je tetanus i pije antibiotike i ističe da mu je profesionalnost najvažnija.

 

Veče koncerta je bilo veličanstveno, a time su obeležili i 35 godina uspešne karijere ovog benda.

 

 

makonda-tracker