OPORAVILA SE

Zbog STRAHOVA je završila u psihijatrijskoj bolnici: Ivana Stamenković otkriva u kakvom je stanju njena sestra

0

Nevena Stamenković je bila članica grupe Models i po mišljenju mnogih, jedna od najzgodnijih devojaka na našoj sceni.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Nevena Stamenković je bila u braku sa Srđanom Adžemovićem, sa kojim ima sina Rastka. Par se razveo 2011. godine, a pokušali su još jednom da daju šansu ljubavi, međutim pomirenje ipak nije uspelo.


Nevena je jedno vreme bila i poslanik u Narodnoj skupštini, a uvek je naglašavala da jedino ko je izdržava jeste njen otac i time demantovala navode da živi lagodno zahvaljujući bivšem mužu.

 

Prošle godine u oktobru, srpksu javnost je zatekla vest da je Nevena završila u psihijatrijskoj bolnici Laza Lazarević, zbog nervnog rastrojstva.


- Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima, koji su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila je da joj ne bude loše. Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje - rekao je njen bivši suprug tada.


Sada se oglasila i njena sestra Ivana Stamenković koja je potvrdila u kakvom stanju se nalazi Nevena.


- Nevena je super, mediji su to podigli na mnogo viši nivo nego što je zaista bilo. Ona već dugo godina vodi povučen život, više nije javna ličnost, niti želi da se pojavljuje u javnosti. I kada se pisalo to što se pisalo, rekla mi je da se odlično oseća i da je super. Nisam želela da se tome daje na značaju.

 

 

makonda-tracker