kakav potez!

OČEVU VELIKU ŽELJU mora da ostvari: Nikola Rokvić JEDNIM gestom ODUŠEVIO obožavaoce

5

Pevač Nikola Rokvić je veoma aktivan na društvenim mrežama, a jednim gestom je oduševio sve pratioce.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Nikola Rokvić se oglasio na društvenoj mreži Tviter i time podelio sa pratiocima da želi da proda svoj profil. Novac od prodaje bi iskoristio tako što bi sagradio put do crkve u mestu u kom je rođen njegov otac Marinko.


- Prodajem Tviter profil, dao bih novac za izradu puta do crkve u rodnom mestu mog oca Marinka u Bosanskom Petrovcu. Ako ima zainteresovanih, javite se. Ne znam ni kolika je realna cena profila, ako ima stručnjaka, neka pomognu sa informacijama. Hvala - napisao je Nikola i oduševio svoje pratioce.

 

Pevač je poznat kao human i religiozan čovek, a ovim gestom je pokazao koliko mu je stalo do oca i porodične istorije. Nikola uvek ističe važnost vere u boga, a on i supruga Bojana vaspitavaju i decu u tom smeru.

 

Nedavno su se proširile su se glasine kako Rokvić želi da se zamonaši, na šta je on odgovorio:


- Izašli su naslovi kako idem u monaštvo, ali to nije tačno. Razmišljao sam o tome, ali možda jednog dana, nikad ne znamo šta nas čeka. Naravno, moja Bojana podržava mene za svaku moju odluku, mi smo slobodni ljudi. Šta god ja budem poželeo u svom životu, ona će mene podržati, kao i ja nju.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Nikola i Bojana uživaju u skladnom braku u kom imaju dvoje dece.

 

 

makonda-tracker