jaka žena

Ostajala je BEZ DINARA — nije imala za užinu: Seka Aleksić hrabro progovorila o ŽIVOTNIM MUKAMA koje su je zadesile

0

Pevačica je proživela teške stvari koje su je kako i sama ističe ojačale, a dodaje i da je kao mlada morala da se bori za egzistenciju kako bi pomogla svojoj porodici.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Seka Aleksić često ističe kako je morala kao mlada da šočne da razađuje kako bi pomogla svojoj porodici. 

 

Ona ne krije da u poršlosti nije živela u izobilju i da je na svoj životni put jako ponosno pošto ju je to učinilo psihčki stabilnijom i sposobnijom ženom.

 

Kako navodi to ju je navelo da se još više bori i kako i sama kaže ništa je više ne može iznenaditi u životu. 

 

Pevačica je u jednom intevjuu za jedan dnevni list, prenosi Mondo, objasnila kroz kakve muke je sve prošla i šta su njena majka i brat proživeli kada su izbegli iz Bosne zbog rata. 

 

— Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me — rekla je svojevremeno pevačica i dodala da je bilo situacija kada je ostajala bez dinara:

 

 

— Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, sa tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala da koristimo, spavali smo na strunjačama, a šporet dobili na poklon. Tako da nemanje novaca meni danas nije strano i taj osećaj nisam izgubila ni sada kada imam mnogo više. Bila sam srećna i tada i sada, to nije stanje mog novčanika, nego duha.

 

 

makonda-tracker