KAKO VAM SE ČINI?

KRATKA kovrdžava kosa, otmenost i stajling nalik na rane OSAMDESETE: Seka Aleksić stilizovana poput Aleksis iz Dinastije

1

Kombinacija teget i crne je ove jeseni veoma moderna, a pevačica je izvanredno iznela midi haljinu koja ističe samouverene dame.

r

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica i voditeljka kulinarske emisije "Majke i snajke" Seka Aleksić neprestano oduševljava publiku modnim transformacijama, frizurama i stajlinzima koje niko nije očekivao da vidi ove jeseni.

 

Otkako je postala majka i porodična žena Aleksićeva preferira udobnost, prefinjenost i eleganciju, a vintidž stil koji asocira na rane osamdesete godine potpuno je oborio s nogu ljubitelje klasike koje se vraća na velika vrata, ali u novom ruhu.

 

Pevačica je za jedan snimajući dan odabrala midi haljinu od pliša koja je odavala šik utisak upravo zbog kombinacije teget i crnih pruga, kao i naramenica. 

 

 

Na prvi pogled Seka je neodoljivo podsećala na čuvenu Aleksis Karington Kolbi iz serije "Dinastija" koja je donela novi pravac poimanja sapunica širom sveta. 

 

Kovrdžava, smeđa kosa, držanje, stil, al i izraz lica svojstven je Džoan Kolins koju je pevačica nesvesno otelotvorila. 

 

Tokom javnih istupanja Aleksićeva neretko nosi modele modne kuće "Mona" koja u svoje nove kolekcije utka duh nekadašnjih sofisticiranih trendova.

 

Nakon ove objave pevačica je dobila pregršt komplimenta na račun izgleda, a novi imidž pokazuje da je veoma slobodoumna, samosvesna i hrabra.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker