izborila se

Umesto na poslu, sledećeg jutra završila je u BOLNICI: Poznata voditeljka pre godinu dana preživela PAKAO

0

Ona je uspela da preživi najkritičnije dane, a sve uz pomoć lekara koji su se hrabro borili da ozdravi i kojima je dan danas zahvalna na svemu. 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Voditeljka Radio televizije Srbije Milica Nedić imala je tešku borbu sa virusom korona o čemu je otvoreno govorila, a sada je na Istagram nalogu objavila do sada neviđene fotografije i napisala dirljivu poruku. 

 

Na fotografijama se može videti da je bila priključena na infuziju. 

 

10. mart prošle godine, početak jednog novog života. Kao drugi rođendan, pre pravog, u martu. Dan kada su lekari malo odahnuli i dozvolili da lečenje od kovida nastavim kod kuće. U višednevnim naporima, sve su učinìli da savladam najkritičnije. Natčovečanski napori tih velikih humanista znače neizmerno. Baš kao što je neizmerna dragocenost zdravlja, što najčešće shvatimo tek kad je teško — započela je voditeljka, pa nastavila:

 

Bole nemile slike iz bolnice, ali i opominju. Da što manje ljudi doživi agoniju kovida, bolesni što pre ozdrave, a lekari izađu iz crvenih zona. Najvrednije u životu zaista nema cenu i čuvajte ga. Imajte snage, volje i sreće da pobedite sva iskušenja, zarad zdravog života i osmeha. Budite dobro i ostanite zdravi, dragi prijatelji i divni ljudi.

 

 

Kako je ranije ispričala, ona je jednog dana bila na poslu, obavljala svoju dužnost, dok je drugog dana već završila u bolinci. 

 

Bukvalno se onaj veliki gvozdeni krevet ispod mene tresao i udarao u zid koliko sam drhatala u groznici — opisivala je voditeljka posle oporavka.

 

 

makonda-tracker