da li ste znali?

Oboje su posle razlaza našli SREĆU s drugim partnerima: Muž Ane Stanić pre nje je voleo OVU srpsku VODITELJKU

1

O braku Ane Stanić i bivšeg košarkaša Momčila Lavrnića pisalo se naširoko, spekulisalo se o razvodu, ali pevačica je to demantovala. Ipak, malo kome je poznato koja voditeljka je bila Momčilova partnerka pre Ane.

foto: trcanjezakulturom/ATAImages
foto: trcanjezakulturom/ATAImages

Pevačica Ana Stanić uglavnom privlači pažnju muzikom, stilom i talentom, a svoj privatno život gotovo nikad ne eksponira. O njenom privatnom životu malo se zna, pa tako mnogi nisu upoznati s podatkom da je Ana duže od decenije udala za četiri godine starijeg Momčila Lavrnića

 

 

Ana i Momčilo imaju sina Vuka, a venčali su se 2010. godine na Fruškoj gori. Pisalo se kako ih je upoznala zajednička prijateljica Marija Tarlać, a kumovi su im bili glumica Katarina Radivojević i bivši košarkaš Dragan Tarlać.

 

Momčilo Lavrnić se nekada bavio košarkom, a onda se posvetio preduzetništvu i uplovio u svoj biznis.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

O njihovom braku pisalo se pre par godina, kada su mediji preneli da je par razveden, dok su oni to demantovali.

 

Iako su pokušali da prevaziđu neslaganja, nisu uspeli. Sve je prošlo mirno jer su oboje civilizovani ljudi i za tim nema potrebe. Pritom, imaju sina, kome žele samo najbolje, i zbog njega su i dalje u dobrim odnosima. Znam da ne žive zajedno više od godinu dana, tako da pretpostavljam da su se razveli u tom periodu, krajem 2018. ili početkom 2019 — pričao je tada izvor za "Kurir", ali Ana je stavila tačku na nagađanja:

 

Ja se nisam razvela i ne krijem krah braka zato što moj brak nije doživeo nikakav krah, niti moj muž i ja živimo odvojeno, što su neistinite informacije — stajalo je u Aninom saopštenju.

 

Ipak, mnogi ne znaju ko je bila Momčilova partnerka pre nego što je našao sreću s Anom. U pitanju je popularna srpska novinarka i voditeljka Branka Nevistić. Momčilo i Branka imaju sina Luku.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

I Branka je posle kraha pronašla svoju srodnu dušu. Naime, ona se krajem 2007. godine u Veneciji udala za biznismena Branislava Grujića. Iako se povukla s javne scene, ona je aktivna na društvenim mrežama, gde se vidi da uživa u porodičnom životu i ljubavi.

 

 

makonda-tracker