Milena Vučić i Nikola Burovac: Strasti na temelju drugarstva

0
Pop pevači Milena Vučić i Nikola Borovac opisuju kako se nakon jednog slučajnog susreta njihovo dugogodišnje poznanstvo pretvorilo u strasnu vezu u kojoj prvi put osećaju da iskreno i bezrezervno vole.
Foto: Luka Šarac, Story press
Foto: Luka Šarac, Story press

Kada su pre tačno pola godine uplovili u romansu, pop pevači Milena Vučić (25) i Nikola Burovac (29) nisu morali da se kriju od očiju javnosti jer im niko i nije verovao da su zajedno. Međutim, strasti koje su ih spojile prošlog leta, ozvaničili su u septembru kada su se zajedno pojavili na rođendanu našeg magazina Celebrities Only Party u Domu garde.

- Niko nam nije verovao da smo zajedno. Kao da smo nespojivi, a ne stvoreni jedno za drugo. I fizički i psihički – sa zagonetnim osmehom priča crnogorska pevačica kojoj oči zasijaju svaki put kada pomene ime voljenog dečka.

- Znamo se više od pet godina, međutim, prošlog leta smo zajedno gostovali u jednoj emisiji, nakon čega smo sasvim spontano počeli da odlazimo na kafu. Oboje živimo na Vračaru pa je i to uticalo na naša intenzivnija druženja. I da skratim priču, sve kasnije desilo se na moju inicijativu (Smeh). Nekako lagano i spontano, kockice naše priče su se složile. Imam osećaj da mi je Milena i najbolji drug i emotivni partner. Zajedno smo i letovali, što je bila dodatna prilika da shvatimo kako smo stvoreni jedno za drugo – priča Nikola, čije misli upotpunjuje njegova izabranica.

- Na letovanju sam shvatila da sam se baš zaljubila. Iako oboje osećamo međusobnu pripadnost, ne možemo da govorimo o venčanju jer ono zavisi od mnogo stvari. Mada, ja maštam o tom trenutku, ali bolje je da ne planiramo i ne pričamo o tome – kaže pevačica.

Iako se spekulisalo da su se Milena i Nikola već verili, zaljubljeni par potvrđuje da za sada žive na istoj adresi i planiraju budućnost udvoje.

- Veridba zavisi od mene. Prvo treba da je pitam da li hoće da se uda za mene. Znam odgovor, ali sam čin ćemo odložiti za neki romantičan trenutak kada budem kupio verenički prsten. Biće to sigurno ove  godine – ističe Nikola koji, baš kao i Milena, smatra da je to što se oboje bave istom profesijom prednost u njihovom odnosu.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, imao sam utisak da Milenu poznajem ceo život. Naša veza nije kao i većina drugih u kojima je sve stvar kompromisa i tolerancije. Jer, kada je ljubav prava, kao što je naša, onda uopšte ne mora da dolazi do bilo kakvog kompromisa. Kraj Milene sam potpuno prirodan, a ona se smeje mojim glupim forama. Imamo identičan smisao za humor, slušamo istu muziku, volimo dugo da spavamo... Kod nas je sve opušteno – otkriva pevač.

Iako do sada Milena nije želela da govori o svom privatnom životu, spoznavši pravu ljubav, bez zadrške priča o svojim emocijama.

- Nikola me je osvojio kada mi je napravio večeru, poklonio pesmu Moj čitav svet si ti, a potom mi kupio i plišanu igračku. Pokazao mi je koliko sam mu se svidela i ja sam se vremenom zaljubila u njega. Osvojio me je svojim izgledom i on je najdivniji muškarac koga znam, a kraj njega ljubav mi dođe kao vetar u leđa i za poslovne poduhvate – s osmehom konstatuje Milena, dok Nikola evocira uspomene na upoznavanje sa roditeljima svoje drage.

- Imao sam tremu kada smo krenuli u Crnu Goru da se upoznam s njenom familijom. Ali, susret je bio fenomenalan, Milenini roditelji su mi veoma simpatični, baš kao i ja njima – kaže Nikola.  

 

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker