iskrena je

Izgleda glamurozno, ali ovo je ISTINA: Ruška Jakić priznala da se oblači kod KINEZA i da može da živi sa 1.000 dinara

0

Ona je ispričala da je sposobna da i sa mnogo novca i sa skromnom sumom može srećno da živi, a onda je ostkrila i kako...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka i novinarka Ruška Jakić uvek je iskreno govorila o svom životu i o svom životnom stilu. Njene izjave su postale kultne i često se prepričavaju na društvenim mrežama. Sada je ona bez dlake na jeziku progovorila o detaljima svog života. 

 

 

Ne skrivam ja ništa, pa svi su videli da bez šminke izgledam fantastično i normalno je da su bili oduševljeni tom fotografijom.Obožavam da se šminkam i da izgledam drugačije. Meni je šminkanje ceo ritual i volim da se igram sa sobom. U poslednje vreme volim da nosim ovaj tamni karmin... Život je igra i ja volim, volim, volim da se igram — priča ona za Alo. 

 

Jakićeva se osvrnula i na estetske operacije kojim se devojke danas podvrgavaju i ispričala kako to ne podržava jer žene gube svoj identitet. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

 

Pre 20 i kusur godina sam operisala kapke, to sam snimila i emitovala u svojoj emisiji. Pobornik sam toga, ali ovo što rade mlade devojke osuđujem. Ja ne znam ko je u modu uveo botoksiranje, prenapumpane grudi i usta?! Ne, nikako tom trendu zbog kog žena gubi identitet — kategorična je Ruška.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Njena replika koja govori o tome koliko pozitino gleda na sebe i na svoj život prepričava se na društvenim mrežama i mnogi te ja tako mnogi citiraju.

 

Imam koverat na kome piše „Za uživanje“ dok drugi štede za crne dane, lekove... Podjednako dobro živim i sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra. Dovoljno mi je da imam za svoj kapućino, paklu omiljenih cigareta, a kod kuće mogu da jedem i kačamak. Oblačim se kod Kineza koji me obožavaju i kod kojih imam i popust. Pišem knjigu ali treba da se desi još nešto, ili on ili nešto drugo, ali „Ja, Ruška“ će biti bestseler — ispričala je voditeljka.

 

 

 

makonda-tracker