nije se nadala

"U NJENIM GODINAMA SAM BILA DVA PUTA SREĆNO RAZVEDENA": Ruška Jakić odbrusila glumici Ivi Štrljić, svima neprijatno!

5

Voditeljka je uvek bez dlake na jeziku.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Tv lice Ruška Jakić ušla je u diskusiju sa glumicom Ivom Štrljić u emisiji Magazin In.

 

Iva se odmah požalila kako od Ruške ne može da dođe do reči. Jakićeva sada otkriva da je njihov loš odnos u emisiji izazvao veliku pažnju.

 

"Izazvala je pažnju emisija kod Sanje Marinković, a pogtovo Iva Štrljić koja je bila jedna od gošći. Govorila je kako pravi karijeru i da zbog toga ne može da se uda. Nije mogla ništa da progovori od mene, jer ništa nije imala ni da kaže. U jednom trenutku ona je izjavila da ima 43. godine i kako joj je poprilično teško da nađe ljubav. Pa ja sam u njenim godinama bila dva puta srećno razvedena i usuput srećna žena. Razlika između nje i mene je očigledne", kroz osmeh govori Ruška i osvrće se na to da je mladim televizijskim zvezdama najbitnije da ostave pečat u karijeri.

 

foto: Damir Dervišagić

"Poručujem ovim mladim televizijskim zvezdama da je televizija opaka mašinerija i da u tom poslu ne smeš da budeš anoniman. Sve manje je prepoznatljivih i unikatnih voditelja, kada ih spominjemo, govorimo „to je ona što vodi onu emisiju“. Televizija je zanat, a ja sam ga izučila i zbog toga znam zašto tako govorim", zaključuje Ruška Jakić.

 

 

 

makonda-tracker