strašno

Sin mu se ubio, a sada UHAPŠEN zbog prekršaja: Glumaca kog ćemo gledati u "Južnom vetru" stigli VELIKI PROBLEMI

0

Tek što se suočio sa velikom tragedijom, on je sada doživeo još jednu neprijatnost - tereti se za jedan prestup zbog kojeg je prijavljen, a vlasti su odmah reagovale i sankcionisale njegovo ponašanje.

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznati glumac Majkl Medsen uhapšen je jer je navodno neovlašćeno ušao u nečiji posed, prenose mediji.

 

Vlasnik nekretnine obavestio je policiju o neovlaštenom ulasku, a policija je po dolasku uhapsila Medsena. Glumac je viđen s lisicama na rukama, kako u pratnji policije izlazi iz svoje kuće u Malibuu.

 

Medsen je potom prevezen u obližnju bolnicu i doveden u policijsku stanicu. Dobio je kaznu od 500 dolara za prekršaj i pušten je u četvrtak ujutru, pisalo je u policijskom izveštaju.

 

Vest o njegovom hapšenju dolazi samo mesec dana nakon što je njegov 26-godišnji sin Hadsn oduzeo sebi život iz vatrenog oružja na ostrvu Oahu.

 

U šoku sam jer je moj sin, s kojim sam razgovarao pre nekoliko dana, rekao da je srećan. Moja poslednja poruka od njega bila je 'Volim te, tata" — rekao je Medsen u izjavi za Los Ađeles Tajms prošlog meseca.

 

— Nisam video nikakve znakove depresije. To je tako tragično i tužno. Samo pokušavam da shvatim sve i da razumem šta se dogodilo. Imao je tipične životne izazove koje ljudi imaju s novcem, ali želeo je porodicu. Gledao je prema svojoj budućnosti, tako da je to čudno. Jednostavno ne mogu shvatiti šta se dogodilo —dodao je glumac tada.

 

Podsetimo, Medsen je 2019. godine osuđen na četiri dana zatvora i pet godina uslovne kazne nakon saobraćajne nesreće u Malibuu u pijanom stanju, a zbog vožnje pod uticajem alkohola uhapšen je i 2012. godine, kada je osuđen na 30 dana rehabilitacije.

 

 

makonda-tracker