"ophrvani smo žalošću"

Tragičan kraj mladog života: Sin holivudskog glumca kog ćemo gledati u "Južnom vetru" pronađen mrtav u 27. godini

0

Sin proslavljenog glumca pronađen je bez znakova života i s prostrelnom ranom na glavi, javili su američki mediji

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Majkl Medsen (64), jedan od omiljenih glumaca Kventina Tarantina i zvezda nastavka srpskog "Južnog vetra", suočava se ovih dana s najtežom tragedijom u životu. Njegov sin Hadson (26) pronađen je mrtav na Havajima, kako su potvrdile lokalne nadležne službe.


Hadson je stradao na ostrvu Oahu s prostrelnom ranom na glavi, a sumnja se na samoubistvo, kako je potvrdio portparol lokalnog Odeljenja za sudsku medicinu.

 


Hadsonov kum je, inače, slavni Kventin Taranino, s kojim je njegov otac više puta sarađivao. On već neko vreme živi u Vahiavi, na Havajima, sa suprugom Karli, a svojevremeno je služio u američkoj vojsci u Avganistanu. On je jedno od troje dece koju Medsen ima s glumicom Dien Medsen, dok sa Džanin Bisinjano ima još dvoje.


Majkla je s Hadsonom imao blizak odnos i više puta su se zajedno pojavljivali na javnim događajima u Holivudu. Nakon što su objavljene vesti o mladićevoj smrti, porodica se oglasila saopštenjem.


Srca su nam slomljena, ophrvani smo žalošću i bolom nakon gubitka Hadsona. Svi koji su ga poznavali i voleli negovaće sećanje na njega. Molimo da poštujete privatnost u ovom teškom trenutku. Hvala vam — navodi se u izjavi za medije koju je uputio glumčev portparol.
 

 

makonda-tracker