koja vam se najviše sviđa

Nakon prevara i raskida — SLAVE LJUBAV UZ LUKSUZ! Čuvena lepotica za Dan zaljubljenih dobila ŠEST ŠANEL TORBICA (FOTO)

4

Iako je njihov odnos bio turbulentan, ovih dana Kardi Bi i Ofsetu cvetaju ruže...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši suprug Kardi Bi, reper Ofset poklonio joj je za Dan zaljubljenih neverovatne poklone, a jedan od njih sadržao je i šest Šanel torbica. 

 

Ona je dobila od njega i bukete ruža, koji su je čekali kada je došla u svoj dom, a tada su je čekali svi pokloni koje je on namenio njoj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Ona je bila veoma oduševljena ovim događajem, odnosno gestom koji joj je njen partner priredio. Latice ruža su bile suda po podu, kao i u bazenu. Naime, nagađa se da je poznati par odseo u iznajmljenoj kući blizu Los Anđelesa. 

 

Međutim, reperka je bila veoma oduševljena ovim gestom, pa se zahvalila svom suprugu, a čak je i kazala nekoliko provokativnih reči: 

 

Dušo ne znam kako da prihvatim svu ovi ljubav —odužiću ti se tokom noći, kazala je ona.

 

Podsetimo da su oni imali velike trzavice u svom braku, tj. reper ju je varao, pa su se rastali posle rođenja prvog deteta, a ona je u jednom trenutku želela da potpiše papire za razvod. Međutim, Kardi je nakon toga odlučila da povuče papire i da do razvoda ipak ne dođe, a potom su dobili i drugo dete.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Oni su takođe privukli pažnju kada su dan nakon 14. februara šetali ulicom ruku pod ruku, a i zajedno večerali u Nobu.

 

Njih dvoje su bili veoma interesantno obučeni te su oboje nosili bomber jakne, pri čemu ju je reperka iznela na vrlo interesantan način, a pored jakne bila je upečtljiva i haljina koju je ona nosila, zbog dizajna i boje. Naime, bela boja i kapuljača koja je bila deo nje.

 

Takođe je obula i crne sandale, pri čemu je imala intenzivni beli lak na noktima.

 

Ofest je bio obučen u sličnom street stilu, te je vrlo ostala upečatljiva njegova jarko plava jakna, ako i patike koje su se uklapale uz njegovu jaknu. Takođe je, uklopio uz sve ovo i tamne panrtalone.

 

 

 

 

makonda-tracker