PONOSNA JE

"Bila je čast živeti sa tobom": Milutin Mrkonjić posthumno odlikovan, pevačica se oglasila dirljivim rečima (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Kurveštija

16-02-2022 18:08h
Pevaljka zavela senilnog i odvojila od zene pa glumi neku ljubav. Od bola nije mogla dve nedelje da peva…polusvet! Ali trazio je,dobio je!

molim da nas podsetite

16-02-2022 19:33h
Koje su to njegove zasluge? Ja ga pamtim samo po pljačkama ove jadne države i rasipanju narodnih para.

Kako

16-02-2022 22:10h
@molim da nas podsetite
koje? Ana mu pravila društvo. Za nju je premija i ogromne zasluge ovog društva ima, društva, gde Ana u skupštini peva.

Macak

16-02-2022 19:35h
A jel to nevezano za to sto je on fakticki bio sa dve zene? U braku sa jedno sa kojom se vidjao povremeno posto mu je zena i Bekuta koja mu nije zana ali je ziveo sa njom. Ma da, prava uzivanjcija od zivota... za njega.. bila.

Lopov i sponzorusa

17-02-2022 07:09h
Kakva more čast ? Sramota žena opajdara celog života a on lopov svetskih razmera interesi obostrani i ete miline !
No ako joj je čast sto joj pokradeno ostalo da uživa i troši đavolom došlo i đavo će doći po svoje ! U Srbiji nije potrebno pozorište , svaki dan po sajtovima iskaču lazovcina i lopovi bez diploma i karaktera i još pažnja im se posveti i mesto ! Strasno !

Mare

23-05-2022 23:27h
Kafanska pevaljka i pijandura lopovcina sramota
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: