imaju druge planove

"Venčanja neće biti, nas to ne zanima": Aleksandra Tomić i Andrija Milošević čekaju BEBU, a ovako su govorili o svadbi

2

Glumački par ne može da dočeka prinovu, a vreme prekraćuju putovanjima, predstavama i snimanjima.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Đeđa žive svoju ljubavnu bajku, a za nekoliko meseci ostvariće se u ulozi roditelja po prvi put.

 

Par je romansu započeo pre desetak godinama, kada su na zajedničkim projektima počeli da sarađuju u pozorištu "Boško Buha", te glumica nije ostala ravnodušna na njegov poseban smisao za humor i harizmu.

 

Iako se pubika puta da li će stati na ludi kamen pre nego što se ostvare u ulozi roditelja, glumica ostaje pri stavu da oni nisu od tih parova kojima je to bitna stavka u životu.

 

— Venčanja neće biti niti nas ono zanima. Živećemo i radovaćemo se. To me asocira na preveliku organizaciju. Svako treba da živi onako kako misli da je u datom trenutku najbolje za zajednicu dvoje ljudi. Ne opterećujem se tim stvarima. — izjavila je svojevremeno Aleksandra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

 

Andrija ne krije sreću što će u petoj deceniji života postati otac, te je ovim rečima opisao divnu vest.

 

— Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti. — rekao je glumac za Kurir nedavno i dodao:

 

— Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

 

 

 

makonda-tracker