NEOBIČNO

Poznati fudbaler je godinama VARAO suprugu: Sada su oboje stali pred kamere i ogolili dušu o svom braku (FOTO)

0

Vejn Runi ističe da voli svoju ženu Kolin, a ovim dokumentarcem su želeli da stave tačnu na prošlost.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Šarmantna supruga fudbalera Vejna Runija - Kolin nedavno je u svom dokumentacu otkrila sve o njihovom turbulentnom odnosu i aferama koje su ih pratile godinama, naročito kada je reč o prevarama.

 

Ne bih sada bila ovde da mu nisam oprostila —iskrena je bila Kolin.

 

Vejn je pokušavao da zataška sva svoja neverstva, ali su ga paparaci i novinari često zaticali u društvu dama sumnjivog morala, te jednom prilikom i sam priznao da je nebrojano puta koristio usluge prostitutki. Njegov prvi preljubnički skandal procurio je u javnost dok još nisu bili u braku, 2004. godine. Fudbaler je i prethodne afere ispočetka poricao, ali na kraju ih je ipak priznao.

 

Kolin se u dokumentarcu osvrnula na njihovu višedecenijsku ljubav, a fudblaer je ispričao kako je odmah znao da će pred oltar sa svojom današnjom suprugom, čim ju je ugledao.

 

 

Mislim da sam imao 11 ili 12 godina kada sam zaključio da želim da se venčam s Kolin. Rekao sam joj to odmah. Rekao sam joj da kada odrastemo, želim s njom pred oltar i da imam decu s njom. Gledala me kao da sam poludeo — prisetio se, a onda je lepa brineta dodala:

 

On je pravi šarmer, tako me je i osvojio. Što smo se više zbližavali, on je bio sve uvereniji da je to zaista to.

 

Par se venčao 2008. godine, a sada je došao red na najteže pitanje, kako je reagovala na sve njegove prevare.

 

Tada smo još bili vrlo mladi i jako smo se svađali. Znala sam s kim se druži i znala sam da to nije za njega dobro. Nisam htela ništa da mu govorim do određenog trenutka — rekla je ona, te dodala kako je alkohol glavni krivac njegovog ponašanja, što je on i sam priznao.

 

Sve što se dogodilo je istina. To ne znači da ne volim Kolin, jednostavno sam donosio pogrešne odluke — prokomentarisao je fudbaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker