nije baš najbolje

PO PRVI PUT SE OGLASILA NAKON OGROMNE IZDAJE PRIJATELJICE: Kolin Runi otkrila šta joj se sve izdešavalo otkako je počeo rat sa Rebekom Vardi

0

Nije je bilo na društvenim mrežama od trenutka kada je optužila (bivšu) prijateljicu da je medijima plasirala lažne priče o njoj.

rebeka i kolin
rebeka i kolinfoto: Profimedia

Kolin Runi prekinula je tišinu koja traje još otkako je uputila javne optužbe Rebeki Vardi, za koju tvrdi da je odavala njene tajne i detalje privatnog života medijima. 

 

 

Majka četvoro dece i supruga Vejna Runija vratila se društvenim mrežama nakon pauze, pa objasnila zbog čega je nije bilo.

 

Naime, kako je njen suprug sa decom i Kolininim roditeljima otputovao na Barbados, svi su se upitali zbog čega im se Kolin nije pridružila i da li to ima neke veze sa Rebekom, koja je žena fudbalera Džejmija Vardija.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ipak, Kolin je obavestila svoje pratioce da se razbolela, pa je zato ostala u Velikoj Britaniji, i to sa najmlađim detetom.

Divno jutro na svežem vazduhu sa mojim Kasom. Planirali smo da idemo na Barbados sa ostatkom porodice, ali ja imam infekciju i nisam mogla da odem, mada se sada osećam bolje.

Ovo je prvi put da se Kolin obratila javnosti od skandalozne optužbe koju je uputila bivšoj prijateljici Rebeki Vardi da je već duže vreme plasirala lažne priče medijima. Rijaliti zvezda i žena fudbalera Rebeka sve vreme demantuje da je to činila, a dobila je dodatni negativni publicitet nakon čitave priče, jer britanska javnost obožava Kolin, dok nju baš i ne miriše.

 

 

makonda-tracker