prvi put zajedno

Slavska sveća, pogača, kandilo: Katarina Grujić sa ćerkicom Katjom proslavlja Svetog Jovana Krstitelja (FOTO)

0

U domu Grujića tradcionalno se proslavlja Jovanjdan, ali ove godine prvi put uz prinovu, malenu Katju Gobeljić. Zavirite u njihov slavski kutak!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Katarina Grujić Gobeljić na sredinom decembra na svet je donela ćerkicu Katju koja je postala prava miljenica čitave porodice, a ponosna mama nije odolela da zajedničke fotografije ne podeli sa publikom.

 

Na današnji dan u domu Grujićeve proslavlja se krsna slava Jovanjdan, a kao po običaju poštuju tradiciju, na stolu je bogata gozba, sveća, vino i pogača.

 

Lepa crnka na rešila je da se na poseban dan fotografiše sa mezimicom pored slavskog stola, a mama i beba bile su obučene u roze boju.

 

Naša prva zajednička slava! Živote moj, nek' ti Jovan Krstitelj podari zdravlje, sreću i ljubav — napisala je kratko pevačica.

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Tata Marko Gobeljić sa Katarininim roditeljima vodio je računa da sve bude spremno za slavsko veselje, a kao i svake godine pridružuje im se familija, prijatelji i kolege da proslave do kasno u noć.

 

Među prvima obično stigne kuma Andreana Čekić koja malenu Katju neizmerno voli, a ovako je Kaća govorila o ljubavi koju donosi majčinstvo.

 

Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene a da ima plave oči. Ne plašim se ničega. Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati — rekla je pri izlasku iz porodilišta.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker