da li ste znali?

Svi se pitaju kako s godinama izgleda sve zavodljivije: Aleksandra Kovač otkrila tajnu svoje vitke LINIJE (FOTO)

0

Kovačeva veoma vodi računa o svom režimu ishrane, načinu života, a fizičke aktivnosti su obavezne.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Jedna od najtalentovanijih pop pevačica Aleksandra Kovač godinama publiku izenađuje svojim mladolikim izgledom, vitkom linijom i energijom, a to se nikako ne može povezati sa činjenicom da ima 49. godina.

 

S godinama je sve lepša i zavodljivija, a njen ten je besprekoran, te je pevačica odlučila da otkrije svoje navike i tajne kojima održava fantastičan izgled i zdravo telo.

 

Pored genetike, ona redovno vežba, a joga joj veoma pomaže.

 

 

Moje telo mene nosi i čuva 49 godina. Što mu više pružam ljubavi i pažnje, to je ono snažnije. Počela sam da vežbam jogu u svojim tridesetim. Išla sam dugo na časove kod Mirjane Živković, koja je po meni jedna od najboljih učiteljica joge na ovim prostorima i jedna od najplemenitijih osoba koje sam imala prilike da upoznam — poručuje Kovačeva i dodaje:

 

 

Obožavala sam da sat i po vremena provedem u društvu svesnih, slobodnih i hrabrih žena, koje su bile spremne da rade na sebi. Zajedno smo, uz ogromnu Mirinu pomoć, učile da razumemo svoje telo, njegove granice, da sa njim komuniciramo dahom i osetimo svaki mišić u telu. Onda sam, mnogo godina kasnije, počela sama da vežbam, tek onda kada sam znala da svaku asanu radim svesno i uz punu koncentraciju i kada sam u potpunosti razumela svrhu i cilj ove drevne fizičke i duhovne veštine. Danas, radim sama, svaki dan, gde god da sam. Za mene to nije vežbanje, već potpuna i ogoljena komunikacija između mog uma i mog tela. Probajte svaki dan da uspostavite komunikaciju sa samim sobom. Otkrićete nebrojena bogatstva — poručila je pevačica uz fotografiju.

 

Njena muzika i danas inspiriše publiku, a numere koje nam slede tek postaviće nove granice kada je u pitanju fimska melodija.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker