samo prirodno

Napunila je 49 godina, a izgleda tako mladoliko i sveže: Aleksandra Kovač otkrila svoju tajnu LEPOTE i jutarnje rutine

1

Ovim videom želela je da apeluje na dame da tonus lica, baršunast izgled i svežinu mogu održati na prirodan način, iako je sve popularnije da već u tridesetim godinama posećujemo estetske klinike.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Kada govorimo o izvanrednom muzičkom talentu i komozitorskim veštinama ne možemo a da ne pomislimo na Aleksandru Kovač koja nas skoro tri decenije uveseljava svojim stvaralaštvom.

 

Iako je u medijskim istupanjima neretko govorila isključivo o profesionalnim anagažmanima, ova riđokosa dama rešila je da pokaže nežnijem polu na koji načim mogu održavati svoj izgled, mladolikost i baršunastu kožu na sasvim prirodan način.

 

"Pre više od godinu dana, u junu 2020.godine, objavila sam svoju fotografiju bez šminke, par meseci pre svog 48.rođendana. Nisam mogla ni da pretpostavim koliko će ova fotografija promeniti stvari i uticati na mnoge žene širom regiona da vole svoje lice, svaku boru i liniju i svoje godine, ali i da brinu o svom zdravlju, kroz pravilnu i zdravu ishranu, bavljenje sportom, brigom o svom duhu, emocijama i intelektu. Danas, sa svojih punih 49, osećam se ponosno i srećno jer zajedno možemo da menjamo stvari na bolje. Zato delim sa vama moju rutinu masaže lica, koju praktikujem ujutru i uveče, uz serum ili ulje.Koristim samo prirodne preparate, koji nisu testirani na životinjama. " - napisala je pevačica i ohrabrila mnoge dame koje već u tridesetim žele da investiraju u nove medote kozmetologije i hirurgije.

 

Podsetimo, Kovačeva je postala veoma popularna i kod mlađe populacije nakon što je napisala muziku i tekst za numeru "Boginja" koja prati seriju "Pevačica".

 

 

 

makonda-tracker