tužna

"DRŽALA SAM JE DOK JE ŽIVOT NAPUŠTAO NJENO TELO": Aleksandra Kovač teško podnela smrt voljenog bića

6

Prolazi kroz jako bolan period.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Aleksandra Kovač podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu kroz kakav težak period prolazi. Naime, ona je ostala bez svog kućnog ljubimca Arete, koja joj punih 19 godina bila član porodice.

 

Ona je opisala kako su izgledali njeni poslednji trenuci, a prijatelji su joj odmah pružili podršku, reči utehe i podelili svoja slična iskustva.

Poslednji pogled na nebo. Moja Areta, moj mali nevaljali mrki, napustila me je posle 19 godina. Poslednjih dve nedelje se polako opraštala od mene, nismo se odvajale jedna od druge i sedele smo zagrljene po ceo dan, okupane suncem, na njenom omiljenom mestu, slušajuci vetar i šuštanje drveća. I onda me je jedno jutro pogledala dok sam je držala u naručju i znala sam da ne može dalje i da traži moju pomoć. Neću vam pričati kako se osećam, jer svako ko je izgubio člana porodice zna kakva bol ti obuzme svaki deo tela i duše i ne napušta nijednog trenutka. Samo ću vam reci da nikada, ni po koju cenu, ne ostavite svoju životinju samu, na samom kraju. Bila sam sa njom do poslednjeg trenutka, govorila joj koliko je volim i držala je dok je zivot napuštao njeno malo telo - jer u trenutku kada ste najpotrebniji biću koje vam je oplemenilo svaki dan zivota najvećom ljubavlju, morate biti tu, po svaku cenu, ma koliko bilo teško i bolno i pružiti joj mir, sigurnost i oslonac.
Sa Aretinim odlaskom, deo mog srca je otišao sa njom i ništa više nije isto", zaključila je tužna Aleksandra.

 

makonda-tracker