(FOTO)

Sahranjena Ksenija Vučić

10

Popularna voditeljka, koja je preminula u Beogradu u 54. godini, sahranjena je na Novom groblju

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Novinarka Ksenija Vučić iznenada je preminula u svom domu u Beogradu pre dve večeri, a mnoge poznate ličnosti sa estrade i iz sveta politike javno su se oprostile od nje uputivši joj poslednji pozdrav na društvenim mrežama.


I na njenoj sahrani danas na Novom groblju okupio se veliki broj poznatih ličnosti s kojima je tokom višegodišnje karijere razvila prijateljski odnos.

 

Mnogi od njih nisu mogli da sakriju tugu zbog voditeljkinog preranog odlaska, među njima Jelena Karleuša, Veljko Ražnatović, Aco Pejović, Olivera Kovačević, Nikola Rokvić, Dragan Džajić...

 

1 / 14 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Jelena Karleuša se, inače, pre sahrane i na Instagramu osvrnula na ovaj težak trenutak.


Ako vam kažem da mi je pomogla oko sahrane majke, onda sam vam sve rekla... Ona je bila osoba koju sam zvala za pomoć. Od tolikih muškaraca, ja sam imala nju. I svaki put je pružila ruku čista srca. Mnogo sam tužna zbog njene smrti... Otkriću i jednu istinu o njoj za koju mislim da mi ne bi zamerila... Do poslednjeg dana je bila zaljubljena u bivšeg muža i pričala samo o njemu i deci. Počivaj u miru, draga Ksenija. Svako ko te je znao, sada je mnogo tužan — napisala je Karleuša.

 


 

makonda-tracker