tužno i potresno

Poznato vreme i mesto sahrane Ksenije Vučić

9

Poznati novinar i urednik Dragan Vučićević rekao je sve detalje na televiziji Pink.

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Sahrana istaknute novinarke Ksenije Vućić održaće se sutra u 13 časova na Novom groblju u Beogradu, saopšteno je tokom jutarnjeg programa na televiziji Pink.

 

Prijatelj porodice Dragan Vučićević podelio je detalje s javnošću.

 

– Jutros su mi javili članovi porodice, sahrana će biti sutra u 13 časova na Novom groblju. Naša koleginica je otišla u najboljim godinama, sada kada je najviše trebala svojoj deci. To je život i velika drama u životima, pre svega, njene dece. Oni su sada tu u najtežoj situaciji – istakao je urednik.

 

Vučičević je dodao da je Ksenije iznenada preminula u svom domu, gde živi sa naslednicima, a u tom trenutku je sa njom bio sin Danilo.

 

Ksenija Vučić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

On je rekao da je odmah stigla ekipa Hitne pomoći koja je pokušala reanimaciju, ali ona nije uspela. I dalje nije poznat tačan uzrok smrti.

 

– Ksenija je radila na Pinku, znali smo je decenijama. Sjajan čovek, dobar drug, požrtvovana majka. Sudbina je surova. Ksenija je juče poslepodne iznenada preminula, umrla je u svom stanu, sin Danilo je bio sa njom i to je zaista strašno. Čim je čuo za to, predsednik je otišao u dom Ksenije Vučić. Za 6 -7 minuta je stigla Hitna pomoć, pokušali su sat vremena reanimaciju, ali nažalost nije bilo uspeha. Ne zna se šta je uzrok, da li neki tromb ili srčani zastoj – završava Dragan za Pink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker