Tužno

"Volela bih da se sakrijem među njene šešire": Govor Ksenije Vučić na komemoraciji u čast Isidori Bjelici

1

Novinarka TV Pink Ksenija Vučić preminula je danas u 54. godini, a dok čitamo o njenom odlasku mnogi su se setili emotivnog govora koji je ona održala u čast svojoj prijateljici Isidori Bjelici, nakon njene prerane smrti.

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Sve je pogodila vest da je u 54. godini preminula Ksenija Vučić, novinarka koja je svoju karijeru započela na TV Studio B, radila je na radio stanici Indeks, a proteklih godina ona je bila direktorka i urednica kablovskog kanala RTV Pink.

 

Dok čitamo o njenom preranom odlasku, mnogi su se setili Ksenijih reči o pokojnoj Isidori Bjelici. Ona je bila bliska prijateljica porodice Bjelica-Pajkić, pa je tako bila među govornicima na komemoraciji u čast preminuloj spisateljici.

 

Ksenija Vučić je među prvima održava veoma potresan govor u kom je, između ostalog, rekla kroz plač sledeće:

 

- U ovom trenutku bih najradije volela da se sakrijem negde između ovih njenih šešira i da me nema ovde ovim povodom, ali ne umem. To je umela samo Isidora, a ja nemam njenu snagu. Molim vas da minutom ćutanja odamo poštu Isidori - završila je Vučićeva.

 

Ksenija Vučić
foto: Printscreen

Ona se takođe obratila i porodici Isidore Bjelice i to sledećim rečima:

 

- Imam samo potrebu da se zahvalim gospođi Nevenki i gospodinu Dimitriju, što ste nam je svima poklonili takvu kakva je bila, lepa, prepamenta, hrabra, radoznala, dobra, topla, beskrajno duhovita i lepo vaspitana. Vilo, Lave, budite preponosni što vam je Isidra bila mama i razvijajte kod sebe sve njeno što prepoznajete u nekom trenutku, a ti Nebojša nikad nemoj da zaboraviš da je ona od svih muškaraca koje je mogla da bira, ona izabrala baš tebe.

 

 

makonda-tracker