UŽIVA NA PUTOVANJU

Egzotična destinacija usred ZIME: Danica Maksimović šalje bajkovitu razglednicu sa Maldiva (FOTO)

5

Glumica je oduvek bila pobornica hedonizma, te je ovog januara odlučila da sebe počasti sjajnim putovanjem.

foto: Instagram
foto: Instagram

Proslavljena dramska umetnica Danica Maksimović predah od napornih snimanja novih serija i pozorišne sezone odlučila je da provede na egzotičnoj destinaciji, okupana suncem, a fotografija sa Maldiva oduševila su pratioce putem Instagrama.

 

Dana nije krila koliko uživa na bajkovitim plažama, naročito jer je usred zime imala prilike za ovakav heodnizam.

 

Zakupila je apartman tik uz obalu, a onda je usledilo poziranje pored bazena koji je bio deo asortimana.

 

Publika nije ostala imuna na njenu vitku liniju u sedmoj deceniji života, a pored crnog kupaćeg kostima, glumica je ogrnula pink ogrtač koji je proteklog leta bio neizostavan detalj za uživanje na plaži.

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo, Danica je godinama stalno zaposlena u Beogradskom dramskog pozorištu u Beogradu, gde je možete gledati u nekoliko predstava, a ljubitelje domaće kinematografije oduševila je ulogom  krajice u novoj seriji „Aleksandar od Jugoslavije“.

 

Nekako mi je prijalo što mi je Šotra dao tu ulogu rumunske kraljice Marije od Edinburga. To je žena koja je sva odvažna, hrabra. Imala je tri kćeri, zbog čega je krenula iz Rumunije za Jugoslaviju, kako bi Aleksandru ponudila svoje ćerke, a on se onda odlučio za Mariju. Tako smo dobili prvu kraljicu Jugoslavije, Mariju — rekla je glumica za Novu.rs

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker