IZOLACIJA

Željko i Jovana Joksimović zaraženi virusom korona, porodica zabrinuta: Pevač je otkazao i koncert

0

Joksimovići su ozbiljno shvatili stanje u kojem se nalaze, te se pridržavaju svih mera i preporuka lekara, a publika im šalje nebrojano poruka u kojima im žele brz oporavak.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Poznati par Željko i Jovana Joksimović trenutno se nalaze u izolaciji s obzirom na to da su zaraženi virusom korona, prenosi "Stori".

 

Iako su navikli na svakodnevne profesionalne angažmane i ustaljene rasporede, ova nemila situacija ih je primorala da dve nedelje budu u svom domu, kako bi se što pre oporavili, a kako mediji ističu njihovo stanje nije bilo za prepuštanje slučaju.

 

Ova 2022. godina za Joksimoviće nije počela bajkovito, a pevač je bio primoran da koncert na Sava Promenadi otkaže, iako je publika uz njegove numere želela da proslavi Pravoslavnu Novu godinu.

 

Željko Joksimović, Jovana Joksimović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Želja nam je bila da Beograđanima i gostima grada poklonimo doček srpske Nove godine koji će pamtiti, ali s obzirom na epidemiološku situaciju, odlučili smo da ovaj koncert odložimo. Zdravlje i bezbednost posetilaca su nam na prvom mestu, te će besplatan koncert Željka Joksimovića biti održan kada to zdravstvena situacija bude dozvolila ― izjavila je Zorana Burlić, direktorka kompanije Belgrade Waterfront.

 

Željko se putem svog Instagram profila obratio mnogobrojnoj publici koja je bila razočarana, ali mu je poželela brz oporavak.

 

Podsetimo, njegova naslednica Mina krenula je muzičkim stopama, a numerom "Run Away" oduševila je publiku širom Evrope, te joj mnogi producenti prognoziraju blistavu karijeru.

 

Mina Joksimović
foto: printscreen k1

 

 

 

makonda-tracker