UPLOVILA U MUZIČKE VODE

“TATA I MAMA SU MI NAJVEĆA PODRŠKA”: Ćerka Željka Joksimovića progovorila o KARIJERI, a ovo PLANIRA u budućnosti

5

Mina Joksimović uplovila je u muzičke vode, a kako kaže, otac i majka su joj najveća podrška kada je njena karijera u pitanju

foto: printscreen k1
foto: printscreen k1

Povodom velikog uspeha pesme “Run Away” Mina Joksimović uključila se danas iz Valjeva u emisiju “Kec na jedanaest” i najavila da ćemo njenu muziku u bliskoj budućnosti tek slušati.

 

- Sve što se sada dešava i veliki uspeh pesme “Run Away” nisu slučajni, jer iza svega stoji moje dugogodišnje muzičko obrazovanje, ali svakako da ovakav odjek nisam očekivala. Završila sam osnovnu i srednju muzičku školu, i studije se bliže kraju, a već nekoliko godina sam u kontaktu sa inostranim producentima koji znaju za moj rad i dopada im se – kazala je Mina na K1 televiziji.

 

– Kontaktirao me je producent iz Poljske i poslao mi aranžman za pesmu „Run Away“, a ja sam napisala tekst i otpevala je.

 

Mina kaže da je u studiju dok je snimala pesmu bio i njen otac Željko čije joj je mišljenje veoma važno.

 

- I tata i ja želimo da sve uvek bude savršeno i kada sam otpevala pesmu oboje smo bili zadovoljni. Što bi se reklo – on je aminovao da je baš kako treba. On i mama su moja najveća podrška – rekla je Mina Aleksandri i Bošku.

 

Kako kaže mlada umetnica, ona već duže vremena aktivno komponuje muziku i plan joj je da se posveti našoj, domaćoj muzici.

 

- Nadam se da ćete uskoro čuti sve na čemu sam radila jer je muzika ono čime želim da se bavim. Presrećna sam zbog pesme „Run Away“ i divan je to osećaj kada vam kažu da jedna od 150 pesama u Rusiji dobije tako visoku ocenu, ali pesma sada ima svoj put, a moji planovi su vezani za našu zemlju – poručila je Mina Joksimović.

 

Pesma „Run Away“ pravi je hit u Rusiji, Poljskoj, baltičkoj i skandinavskim zemljama u kojima vlada top-listama na radijskim stanicama, ali se „vrti“ i na TV kanalima.

 

 

makonda-tracker