ljubavna priča

Pobegla je od kuće sa 20 godina kako bi živeli zajedno: Paulina Manov o romansi sa čuvenim glumcem i kolegom

1

Glumica je na velikom platnu prvi put pojavila krajem devedesetih godina, a danas u četvrtoj deceniji uživa plodove svog rada.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularna glumica Paulina Manov koju je publika zavolela ulogom Ljiljane u hit filmu "Toma" tokom gostovanja na Kurir televiziji govorila je o svojim adolescentskim danima i jasnim ciljevima koji ni roditelji nisu uspeli da spreče.

 

Sa samo 20 godina napustila je porodični dom kako bi živela sa glumcem Borisom Milivojevićem, a ova informacija do sada nije plasirana medijima.

 

— Roditelji mi nisu ništa branili. Imala sam 20 godina kada sam otišla od kuće. Bilo je to zbog ljubavi i potrebe za slobodom. Imala sam potrebu da budem samostalna, da vodim svoj život, da vodim svoju kuću, da vodim svoj život. Imala sam potrbu za tim — rekla je Paulina sa setom.

 

 

Glumica je godinama u braku sa dramaturgom Vladimirom Đurđevićem sa kojim se dobila dvoje dece, ćerku Minu i sina Rastka.

 

Paulina je glumu završila na Fakultetu dramskih umetnosti 1999. godine u klasi profesora Milenka Maričića, a potom je krenula profesionalna karijera, te smo imali prilike da je vidimo u ostvarenjima "Nikoljdan 1091. godine", "Zver na mesecu", "Cvat lipe na Balkanu", "Apsolutnih 100".

 

Možemo je gledati u nekoliko pozorišta širom Beograda, a najpoznatije predstave u kojima igra su "Čekajući Godoa", "Tri heroja i Silvija", "Zver na mesecu".

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker