VOLE SE KAO PRVOG DANA

"Kada je Bog delio sreću, rekao je Zorice, za tebe je Kemiš": Pevačica otkriva tajnu idiličnog i dugovečnog BRAKA

0

Zorica Brunclik pozitivnu energiju, ljubav i poštovanje dobija od svog supruga koji je u svakom trenutku njena podrška.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Legenda narodne muzike Zorica Bruncilk ovog decembra veoma je poslovno angažovana, a snimanja novogodišnjih programa, nastupi i pripreme za doček su uveliko u toku.

 

Ono što joj je nedostajalo u ovog godini jeste da održi koncert pred mnogobrojnom publikom.

 

Mnogo toga bih želela, ali najviše da napokon održim svoj koncert koji već tri puta odlažem — rekla je pevačica za Kurir i dodala da suprug nije sa njom, jer je razboleo.

 

Kemiš se razboleo, dobio je virus od unuke. Pošto mama, tata i deka idu najviše po nju u vrtić, oni su se svi i razboleli, sada se plaše za mene — priznaje pevačica i ističe šta je tajna uspešnog i dugovečnog braka.

 

Zorica Brunclik
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ne znam da li sam to zaslužila ili ne, ali Bog kada je delio sreću prošao je pored mene i rekao " E Zorice, za tebe je Kemiš". Čast izuzecima, ali vama mladima zameram što čim se posvađate sa partnerom kupite svoje prnje i idete kod mame. Ja sam moju decu učila da je kompromis jednako dobar brak. Pametna žena jednaka je mudroj ženi. Kada bi svašta nešto rekla, sačekaj momenat da prođe svađa i bura, tada kažem sve što hoću, ali kada je on smiren.

 

Podsetimo, Zoričina ćerka Miljana iz braka sa Ljubom Kešeljom nedavno je okupila čitavu porodicu jer je pravila crkveno venčanje, a mama je bila najveselija.

 

Zorica Brunclik
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker