nije se dobro završilo

PRE KEMIŠA JE VOLELA NJEGA, A ONDA MU JE UPUTILA STRAŠNE REČI: Zorica Brunclik ima ćerku sa POZNATIM licem naše estrade

1

Zorica Brunclik iza sebe ima 4 braka, a sve do ljubavi sa Kemišem — nije imala mnogo sreće

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Brak Zorica Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša važi za jedan od najskladnijih na našoj estradi. Ipak, pre nego što se skrasila sa njim i rodila mu ćerku Zlatu, Zorica je imala nekoliko neuspešnih ljubavi.

 

OVDE pogledajte kako izgleda Kemišev i njen zet, koji je takođe pevač i proslavio se u "Zvezdama Granda".

 

Nekada je Zorica volela je još jednog harmonikaša sa kojim je dobila ćerku.

 

U pitanju je Ljubo Kešelj, koga smo na televiziji videli kada se pojavio pre par sezona u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", u ulozi tajanstvenog člana žirija.

 

1 / 7 Foto: Youtube Printscreen

 

 

Zorica i Kešelj nisu ostali u dobrim odnosima i pevačica mu je uputila strašne reči:

 

 

Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac, izgleda, istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina — izjavila je svojevremeno Zorica.

 

Dok je pevačica optuživala bivšeg supruga, on je uradio to isto.

 

Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia, koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić, i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem — izjavio je pre nekoliko godina harmonikaš.


 

 

makonda-tracker