lud

ZBOG NJE SAM SE POPEO NA ZGRADU: Željko Samardžić ispričao koliko je ludih stvari uradio za svoju suprugu!

0

Oni su i tada, kao i sada, uvek pronalazili vremena za romantiku.

foto: promo
foto: promo

Željko Samardžić više od četiri decenije uživa u braku sa suprugom Majom. U jednom intervjuu, objasnio je da između njih dvoje i dalje gore stara vatra, koju su imali i na početku veze.

 

Oni su i tada, kao i sada, uvek pronalazili vremena za romantiku. Svojevremeno, kako je otkrio, Željko je umeo i da "ode korak napred" zbog nje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on

Pevao sam na proslavi Majine maturske večeri i sećam se da sam u tom trenutku doneo odluku za koju se ispotavilo da je životna. Prišao sam joj i rekao: 'Ili ćeš ići sa mnom ili svojoj kući', a samo nekoliko dana pre toga desila se jedna simpatična situacija, Maja i ja se danima nismo videli jer je ona bila zatvorena u svojoj kući", počeo je Samardžić, pa dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on

Nisam mogao da izdržim da je ne vidim, pa sam se popeo na susednu zgradu samo kako bih joj poslao poljubac. I meni i njoj je to bio dovoljan dokaz da mi je stalo do nje."

 

"Nas dvoje smo dugo u braku, ali u nama je i dalje ostao žar ljubavi i poštovanja. Imamo decu i unuke, ali za moju Maju uvek imam vremena. Ona je žena vredna pažnje u svakom smislu, snažna je, ostvarena i drži do sebe", zaključio je pevač.

 

 

 

makonda-tracker