Keti Peri piše pesmu o bivšem suprugu

0
Kati Peri piše tekst pesme o razvodu od Rasela Brenda, koju planira da stavi na sledeći album.

Pevačica se krajem decembra razvela od britanskog komičara, nakon braka od 14 meseci, a svoju tugu leči pisanjem teksta nove pesme, koja će se nalaziti na njenom trećem albumu.

 - Kada su se pojavili problemi, ona je svoje misli zapisivala u dnevnik, kojem se stalno vraćala, pripremajući tekstove za nove pesme. Uvek je govorila da je pisanje za nju  oblik terapije i da je za vreme turneje često možete naći u garderobi, kako piše svoj dnevnik – rekao je izvor za britanski The Sun.

Za vreme Božića, Keti je bila na Havajima i pisala je tekstove za svoje dve poslednje numere. Rasel je podneo zahtev za razvod navodeći kao glavni uzrok nepremostive razlike, dok nju teši prijateljica i koleginica Rijana.

Keti je i ranije pevala o svojim bivšim momcima, u svojoj pesmi Circle the Drain, u kojoj se navodno radi o frontmenu grupe Trevisu Mekoju, optuženom za posedovanje droge.

Prethodno neobjavljena pesma Bulet, koju je Keti napisala 2009. godine, kada je upoznala Rasela, stihovima opisuje njega kao vrstu momaka na koje ju je upozoravala njena majka.

makonda-tracker