(foto)

Čini da izgleda dve decenije mlađe: Ležerno izdanje Branke Katić koje dokazuje da je i dalje jedna od NAJLEPŠIH

3

Jedna od najpopularnijih srpskih glumica koja je godine provela na relaciji Srbija-Amerika pojavila se u urbanom i mladalačkom stajlingu na pres-konferenciji svog novog filma

 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Branka Katić danas je, uz veliki broj svojih slavnih kolega, prisustvovala medijskoj konferenciji povodom predstojeće premijere novog filma "Nije loše biti čovek" Dušana Kovačevića.

 

 

Ekipu glumaca čine sjajni Vojin Ćetković, Gordan Kičić, Branka Katić, Hristina Popović, Nenad Jezdić, Srđan Žika Todorović, Lena Kovačević, Andrija Milošević, Mira Banjac, Milan Lane Gutović, Andrija Kuzmanović, Boris Milivojević i drugi.

 

Branka Katić u filmu tumači rolu Ane, supruge glavnog junaka Milana, a o radu sa Dušanom Kovačevićem i glumačkom ekipom imala je samo reči hvale.

 

Čast i zadovoljstvo je imati priliku da radiš po scenariju Duška Kovačevića, pa još i u njegovoj režiji. Lepo smo se družili na snimanju. Imali smo tu privilegiju da budemo sa Lanetom Gutovićem, koji je odigrao malu ali divnu ulogu. Moja uloga u filmu je možda nekako najnormalnija, od svih likova. Imali smo priliku sa Duškovim tekstom da nađemo momente, da vezemo sitan vez.

 

Prelepa Branka zasijala je danas na pres-konferenciji. Ona je bila obučena urbano i ležerno, u košulju sa cvetnim printom koju je ukombinovala sa farmericama, a iskoristila je i dobro poznati trik za trendi devojke — uvukla košulju u farmerice. Branka se odlučila i za opuštenu punđu, a nema sumnje da ovakav mladalački stajling čini da Branka izgleda dvadesetak godina mlađe!

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

makonda-tracker