(FOTO)

Jedna fotografija otkrila je SVE: Ksenija Knežević se vratila dugogodišnjem momku?

0

Ksenija Knežević raskinula je vezu sa glumcem Pavlom Mensurom, a deluje da je ponovo bliska sa svojom starom ljubavi ― dugogodišnjim momkom Nikolom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa pevačica Ksenija Knežević, članica trija Hurricane, privukla je veliku pažnju svojim ljubavnim životom, kao i njene koleginice Sanja Vučić i Ivana Nikolić.

 

 

I dok je na početku delovalo da je ćerka Nenada Kneževića Kneza najstabilnija na planu ljubavi, s obzirom na to da je godinama bila u dugoj vezi s izvesnim Nikolom, priča se kasnije okrenula u suprotnom smeru. Naime, isplivala je informacija da je Ksenija raskinula dugogodišnju vezu, za koju je i sama pričala da veruje da će biti krunisana brakom, pa je, navodno, uplovila u romansu s Pavlom Mensurom.

 

Podsetimo, Pavle je sve popularniji mladi glumac, sin Irfana Mensura i Srne Lango, a proslavio se ulogama u serijama "Kalkanski krugovi", "Pogrešan čovek"...

 

Navodno, prvi susret Pavla i Ksenije bio je odlučujući, glumac je  prisustvovao i njenom nastupu na „Music Week“ festivalu, a prethodno je raskinuo vezu sa koleginicom Ivanom Zečević.

 

Ipak, po svemu sudeći, Pavle i Ksenija nisu opstali.

 

Fotografija sa Instagrama pokazala je Kseniju dok je bivši momak Nikola ljubai u obraz. U pitanju je nova slika, jer je lepa Uraganka tek nedavno postala brineta.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

Čini se da su rešili da velikoj ljubavi daju novu šansu, ali pevačica nije htela da se oglašava za medije.

 

Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga ― govorila je svojevremeno Ksenija.

 

 

makonda-tracker