tužno i potresno

Svi su joj govorili da ga OSTAVI: Voditeljku je MUŽ prevario sa poznatom pevačicom dok je ona čuvala decu

0

Nakon ove tužne ispovesti u svojim memoarima, Kristin Mekgins je priznala i dijagnozu lekara kojoj se nije nadala.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Poznata voditeljka i manekenka Kristin Mekginis u svojim memoarima "A Beautiful Nightmare" koje je nedavno predstavila publici otkrila je veoma iznenađujuće detalje iz svog života koji se danima prepričavaju.

 

Iza ove platinaste plavuše širokog osmeha krije se veoma tužna priča kojoj je doprinelo narušeno zdravstveno stanje i navodna prevara supruga Patrika Mekginisa sa pevačicom Nikol Eplton.

 

Zbog toga on i danas žali. Bila sam u kući sa decom, naši blizanci tada su imali četiri godine a imali smo i desetomesečnu ćerku Felisiti. Videla sam da svuda kruži slika njega i Nikol Eplton koji su zagrljeni i srećni. Povraćala sam od stresa i zvala ga, ali on nije hteo da se javi. Prijatelji su mi savetovali da ga ostavim, ali znala sam da to neću uraditi. Znala sam da je njemu teško da vodi porodičan život i da mu treba vremena. Bila sam uništena, ali znala sam da ću mu oprostiti — istakla je i dodala:

 

 

— Na tviteru sam tada izbacila nekoliko statusa, ali na kraju sam sve oprostila. Da bi oproštaj bio potpun, morala sam na to potpuno da zaboravim i tako je i bilo. Nikad mu više nisam spomenula tu prevaru niti sam o tome govorila u javnosti — istakla je Kristin za "Manchester evening News."

 

Ona je u memoarima priznala da joj je dijagnostikovan autizam, ali još jači udarac je bio kada je saznala ga imaju i njena deca, blizanci Leo i Penelopi, kao i ćerka Felisti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker