bila je uporna

SPREMALA JE PALAČINKE, PITE, KOLAČE, A ONDA STALA NA VAGU: Neda Ukraden otkriva kako je liniju dovela do savršenstva!

2

Pevačica neretko dobija komplimente na račun izgleda i energije, ali nije sve stvar genetike.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Neda Ukraden priznaje da tokom pandemije nije vodila dovoljno računa o svojoj liniji, a na njenom meniju često su se nalazili obilni obroci i slatkiši.

 

"Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog kovida  stalno bila kod kuće. U poslednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promenio - nisam se kretala, nisam vežbala, stalno sam kuvala, pa sam se ugojila. Živim sa ćerkom i zetom, pa sam njima i unucima stalno nešto spremala - palačinke, pite. Zbog praznika su na našoj trpezi neizostavni bili kolači i torte" - započinje Neda.

 

Nakon što je primetila da joj se telo menja, odlučila je da proba sa dijetom, koja nije invazivna, ali je veoma brzo daje rezlutate.

 

"Odlučila sam da smršam pomoću liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave šejkove i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim da spremam i ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam neko ko se inače ožderava, pa mi ovaj način ishrane nije teško pao. Za kratko vreme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom" - iskrena je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pored ishrane, Neda je promenila i način života, pa je počela redovno da trenira.

 

"Mnogo mi prija što smo konačno svi izašli iz svojih kuća. Vratila sam se svojim vežbama, koje sada skoro svakodnevno radim. Bitno mi je da ostanem u dobroj formi. Odlično se osećam sada kada sam izbacila slatkiše i ostale nezdrave namirnice. Imam mnogo više energije, pa lakše završavam sve poslovne obaveze "- završava priču pevačica.

 

Ovako izgleda dnevni meni Nede Ukraden.

 

Doručak: Voćni smuti

Ručak: Šnicle i zelena salata

Večera: Potaž od brokolija

Trik savet: Ako osetite glad, popijte čašu vode ili čaj od đumbira.

 

zelena čorba, krem čorba, potaž
foto: Shutterstock

 

 

makonda-tracker