izborila se

Imala sam momente DEPRESIJE, morala sam da se saberem: Gabrijela Pejčev iskreno o izazovnim životnim situacijama

0

Pevačica je tokom medijskih istupanja vedra, nasmejana i puna energije ali kada se kamere ugase postoje i teški trenuci.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Popularna pevačica Gabrijela Pejčev tokom gostovanja u emisiji zabavnog karaktera na Kurir televiziji govorila je o svom iskustvu sa letargijom, depresivnim mislila i virtuelnom svetu koji je prava klopka za mlađu populaciju.

 

"To je kod nas tabu tema, ali smatram da, posebno zbog danasnjih generacija i društvenih mreža ima više iskompleksiranih osoba. Internet sam po sebi nosi da se većina mladih poistoveti sa nekim kako živi. Na Instagram se ne postavljaju teške situacije, i onda mlade ponese mišljenje da neko živi bolje od njih", govori Garijela koja se tokom muzičkog takmičenja suočila sa izazovnim životnim momentima.

 

 

"Imala sam momente depresije posle takmičenja i kada se desila medijska bomba. U mojim dvadesetim godinama tada, to nisam mogla da podnesem što je to vreme nosilo. Bilo mi je potrebno da se povučem, saberem i da prođem kroz neke teške situacije, priznaje pevačica.

 

Gabrijela je postala poznata mnogobrojnoj publici nakon role u filmskom ostvarenju "Južni vetar" tokom koje je otpevala rimejk hita "Luda za tobom" na bugarskom jeziku.

 

Mlada zvezda ne krije da joj je uzor u muzičkom svetu Svetlana Ceca Ražnatović, te njene savete i korake pomno prati kako bi postala uspešna širom regiona.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker