da li ste znali?

Hrabro korača ka svojim SNOVIMA: Filmska Dara iz Jasenovca puni 14 godina, a na divan dan otkriva detalje nastavka filma

0

Malena Biljana Čekić ističe da će se protagonistima filma vratiti sećanja na bolnu prošlost, a scenario prožima istinsku bit.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Talentovana mlada glumica Biljana Čekić koja je popularnost stekla filmskim ostvarenjem "Dara iz Jasenovca", reditelja Predraga Gage Antonijevića danas proslavlja 14. rođendan, a sa publikom je na poseban dan otkrila šta će se dešavati u nastavku filma koji niko nije ostavio bez istinske emocije.

 

"Budu je usvojila hrvatska porodica i on je celog života mislio da je Hrvat. Njegov sin će učestvovati u "Zadarskoj kristalnoj noći" i paliti srpske kuće. Međutim, sve će se promeniti kada se Dara i Budo posle 50 godina ponovo sretnu. Vratiće im se sećanje na bolnu prošlost iz Jasenovca. Radnja serije počinje 1991. godine za vreme "Zadarske kristalne noći", kada je više od 2.000 naoružanih Hrvata krenulo u uništavanje i pljačkanje imovine Srba u Zadru. Baš tamo će se i sresti Dara i Budo, i to 50 godina posle njihovog bekstva iz Jasenovca. Njih dvoje dugo neće imati nikakav kontakt, jer će ih razdvojiti nakon napuštanja logora smrti", istakla je mlada glumica.

 

 

Biljana ne krije da joj je jedan od omiljenih glumaca kojem se divi Miloš Biković, a otkako su se upoznali ima još jaču želju da se sretnu i u kadru.

 

Tinejdžerka sa porodicom živi u selu Sreflije gde pohađa osnovu školu, do koje pešači i po nekoliko kilometara ali je to ne sprečava da ima velike snove i ciljeve ka kojima hrabro korača.

 

 

 

 

 

makonda-tracker