OTVARAJU JOJ SE SVA VRATA

SVE JE DIRNULA OGROMNIM DAROM: Srpski glumci žele da pomognu da mala "Dara iz Jasenovca" ostvari svoje snove

0

Srpski glumci pokušaće da pomognu Biljani Čekić, koja je odigrala glavnu ulogu u filmu Predraga Gage Antonijevića, da dalje razvije svoj talenat

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumac i producent Nikola Pejaković Kolja istakao je da ima veliku želju da devojčici Biljani Čekić (13), koja je oduševila ulogom Dare u filmu "Dara iz Jasenovca", pomogne i podučava je glumu. U tome su mu se pridružile i druge kolege.


Nikola Pejaković Kolja rekao je da će Biljani rado držati besplatne časove glume, i obećava da će učiniti sve što je u njegovoj moći da mala heroina odneguje svoj talenat.

 

Bilo bi mi drago da Biljanu podučavam glumi u Banjaluci. Slobodno prosledite moj broj telefona njenom ocu. Neka me kontaktira, pa ćemo se dogovoriti oko svega. Vrlo rado ću joj pomoći šta god budem mogao — rekao je Pejaković za "Informer".

 

 

I njegov kolega Jovo Maksić, koji sa Biljanom igra u filmu "Dara iz Jasenovca", želi da pomogne maloj glumici u ostvarenju snova.


Založiću se da Bilji nađemo najbolju školu glume u Banjaluci. U ovom gradu žive sjajni glumci i sigurno će joj pomoći. Svi mi smo u kontaktu i učinićemo sve da ova talentovana devojčica ostvari svoje snove — rekao je Jovo.

 

Dara iz Jasenovca, Biljana Čekić
foto: Youtube Printscreen

Biljana može da računa i na pomoć glumca Zlatana Vidovića, koji u filmu "Dara iz Jasenovca" igra Darinog oca Mileta Ilića.


U Banjaluci postoji Gradsko pozorište "Jazavac", koje ima sjajnu školu glume! Pričaću sa njima da obezbedimo Bilji besplatne časove, a i ja sam tu za svaku pomoć — poručio je Vidović.

 

Biljana Čekić je, podsetimo, istakla da se prilikom snimanja ovog filma zaljubila u glumu, te da joj je velika želja da, kada za to dođe vreme, upiše Fakultet dramskih umetnosti.

 

 

makonda-tracker