strašno

Imala je SAMO 34 GODINE: Ronaldo neutešan nakon iznenadne smrti jedne od najvažnijih žena u njegovom životu

0

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu tužne vesti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fudbaler Mančester Junajteda i portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo saopštio je da je preminula njegova bliska prijateljica Soraja, supruga njegovog prijatelja Žozea Semeda.


Dođe vreme kada sve padne u drugi plan, pa tako i fudbal. Nedavno nas je neočekivano napustila naša draga Soraja (34), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario ― napisao je iskreno fudbaler.


On je istakao da je njegova porodica uz Semeda u ovom treškom trenutku.

 


Ništa ne može da umanji bol mog brata Žozea Semeda i njegove porodice. I danas smo zajedno, kao i uvek, a moramo se suočiti sa ovim strašnim trenutkom. Počivaj u miru, moja prijateljice. Nikada te nećemo zaboraviti ― napisao je fudbaler.

 


Kristijano Ronaldo i Žoze Semedo su, inače, zajedno igrali još kao deci, u Sportingovoj fudbalskoj akademiji i od tad su najbolji prijatelji. Ronaldov prijatelj trenutno nastupa za portugalsku Vitoriju Setubal, a jednom prilikom je istakao da verovatno ne bi postao profesionalni sportista da nije bilo Kristijana.

 


Sve dugujem Ronaldu. Da nije bilo njega, izbacili bi me iz akademije i vratio bih se u problematičan deo grada u u kom sam živeo. Svi moji prijatelji iz detinjstva su danas ili narkomani ili u zatvoru, a ja imam karijeru, decu i predivan život koji dugujem Ronaldu ― izjavio je jednom prilikom.
 

 

makonda-tracker