fotografije sve govore

Kristijano Ronaldo po peti put postaje TATA: Tajni znakovi ukazuju na to da je Georgina Rodrigez PONOVO TRUDNA

0

Trač da Kristijano Ronaldo i Georgina čekaju peto dete momentalno je obišao svet

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa supruga Kristijana Ronalda vrlo verovatno je ponovo u blagoslovenom stanju! Šuška se, piše i priča o tome kako je Georgina Rodrigez trudna po drugi put. Mada je u pitanju njeno drugo biološko dete, to će biti peto dete u njenoj i Ronaldovoj porodici.

 

Iako fudbaler i njegova izabranica nisu ni potvrdili, ni opovrgli glasine, svetska javnost uveliko bruji o tome, a razlozi su brojni. Uopšteno, deluje da ih odaju fotografije.

 

Najpre je Georgina objavila selfi u kupaćem kostimu, gde se vidi stomak koji veoma podseća na trudnički. S obzirom na to da je njena linija uvek perfektna, nije čudno pomisliti da je rođena Argentinka zapravo trudna. Ona je brzinom svetlosti obrisala ovaj selfi sa društvenih mreža, ali dokaz u vidu fotografije je ostao.

 

 Isplivale su i njihove porodične slike sa jahte, gde je Rodrigezova uslikana iz profila, a ponovo je očigledno da više nije ravnog stomaka kao nekada.

 

1 / 10 Foto: Instagram Printscreen

 

Najsimboličniji detalj bio je kada je njena sestra Ivana Rodrigez objavila Georgininu fotografiju i stavila emotikom srca baš na mesto stomaka. I Ivana je brzo obrisala fotografiju sa Instagrama.

 

S druge strane, Georgina je objavila nove fotografije i snimke gde se vidi da uživa u vodenim sportovima i morskim aktivnostima, na šta se ne bi svaka trudnica usudila.

 

Šta mislite, da li ova figura ukazuje na trudnoću?

 

 

makonda-tracker