bori se

HOSPITALIZOVAN zbog korone: Marko Živić bije bitku za zdravlje, a ovako je govorio o karcinomu

0

Popularni glumac i komičar Marko Živić se bori sa virusom korona, a primljen je na bolničko lečenje

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Poznati glumac Marko Živić je zbog korone trenutno hospitalizovan, a kako mediji prenose, ekstubiran je i sada je na takozvanoj neinvazivnoj ventilaciji.

 

 

Glumac je po drugi put u bolnici zbog virusa korona. Kada je prvi put primljen, stanje se stabilizovalo, pa je otpušten na kućno lečenje, ali simptomi su se ipak naglo pogoršali, prenosi "Alo".

 

1 / 3 Foto: Screenshot

 

Gostujući u emisiji “Preživeli” na K1, Marko Živić se jednom prilikom prisetio teškog razdoblja u životu, kada je otkrio da ima karcinom.

 

Potpuno slučajno sam to otkrio. Otišao sam kod akademika dr Predraga Peška, direktora Instituta za bolesti digestivnog trakta, i tako saznao da imam abdominalni problem, a zatim i bolest jednjaka. Danas imam rez od 15 santimetara, duž grudi i stomaka. Abdomen je zeznut, jer oni odstranjuju šta ne valja, a onda sklapaju šta mogu. Moja operacija je trajala sedam i po sati. Ali sam shvatio da imam dve opcije: ili da uđem hrabro ili da odustanem. Naravno, odmah sam se odlučio za ovu prvu — rekao je Živić i nastavio:

 

Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, bože, otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim.

 

 

makonda-tracker