strašno

Udario ju je automobil, u bolnici joj utvrđen kovid: Srpska glumica ponovo se suočava s TEŠKOM BORBOM

2

Sin glumice koja je bila poznata po lepoti i velikom talentu saopštio je pratiocima da je njegova majka doživela saobraćajnu nesreću, nakon čega je otkriveno da je pozitivna na virus korona

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Vesna Pećanac, koju pamtimo po ulogama u filmovima "Čudo neviđeno", "Lepota poroka", "U ime naroda", "Beštije" i kao Jeku u seriji "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo", doživela je nesreću.


Kako je njen sin Petar Nikolić saopštio na Fejsbuku, tom prilikom joj je utvrđen i kovid.


Keva mi imala saobraćajku juce. Klepio je auto i slomio joj pet rebara. U Kliničkom centru joj konstatovali pozitivnost na Kovid i sad je onako slomljenu prebacuju u Bataju. To znači da neću moći da je posetim. Drž' se, Veki ― napisao je on.

 


Vesna je Petra i sina Luku dobila u braku s režiserom Živkom Nikolićem, a jedna je od prvih poznatih ličnosti na našim prostorima koja je otvoreno pričala o svojoj borbi s depresijom. Naime, kada je ostala bez supruga i roditelja za kratko vreme, bilo joj je veoma teško, nije krila da joj nije bilo lako ni s premalom penzijom od 7.000 dinara, a 2006. godine mediji su pisali da ju je sin fizički zlostavljao, posle čega je završila u prihvatilištu za žrtve nasilja u porodici.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić


Jadna žena nije imala izlaza i pobegla je od kuće. Utočište i dom je našla u jednoj nevladinoj organizaciji, koja je spasla od nasilja prihvatajući je pod svoj krov. Vesnin životni put je postao veoma težak neposredno posle Živkove smrti. Osamdesetih godina Pećančeva je otišla u Ameriku sa sinovima i mužem. Stigavši u Holivud, videli su da tu za njih nema mesta. Pokupili su se jednog dana i krenuli nazad za Jugoslaviju. Otišli su u Crnu Goru, gde je Živko i umro 2001. godine. Nakon suprugove smrti, glumica se vratila u Beograd sa sinovima zbog njihovog školovanja. Tada su i počele njene muke, koje su se, eto, završile u prihvatilištu za žrtve nasilja ― ispričao je tada za Press izvor blizak glumici.


Vesna nikad nije želela da govori o ovim tvrdnjama.

 


 

makonda-tracker