KAKO VAM SE ČINI?

Svečani STAJLING, damsko držanje i važno odlikovanje: Tamara Dragičević zablistala na FILMSKIM susretima u Nišu (FOTO)

3

Glumica je ponosna na nagradu "Carica Teodora"  koju je osvojila, a dame nisu mogle da ne primete toaletu koja asocira na šezdesete godine.

 

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Protekle večeri na letnjoj pozornici dodeljena su odlikovanja povodom 56. Filmskih susreta u Nišu, na kojem je šarmantnoj glumici Tamari Dragičević dodeljena nagrada "Carica Teodora", za ulogu Silvane Armenulić  u filmskom ostvarenju "Toma", reditelja Dragana Bjelogrlića.

 

"Napravili smo film o duši i utkali u njega svoju dušu, emociju i ljubav. I zaista, ovaj lik sam pravila iz duše i to sam osećala sve vreme“. - istakla je glumica tokom obraćanja publici.

 

1 / 3 Foto: ATA Images

 

Tamara je za ovu manifestaciju odlučila da izgleda veoma elegantno i sofisticirano, te je zablistala u zelenoj haljini sa karnerima i crnim tufnicama koja je mnoge dame putem ekrana asocirala na vremena kada su dame šezdesetih godina s ponosom predstavljale ovaj vanrevmenski dezen.

 

Dragičevićeva je imala ležernu firzuru, prepoznatljive prirodne talase, a da je minimalizam i aristokratski stil odevanja njen izbor dokazuje i odsustvo aksesoara koji bi kvarili utisak damskog stajlinga.

 

Kako vam se dopada glumičin izbor?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker