prelepa je zaista

Podsetila nas je ko je studirao na ovoj instituciji: Nina Radulović u lepršavom izdanju prošetala Univerzitetom u Beču

3

Radulovićeva je u potpuno letnjem izdanju prošetala Univerzitetom u Beču i skrenula pažnju na to da su velike ličnosti sa naših prostora završile studije u ovoj ustanovi

foto: Instagram
foto: Instagram

TV lice Nina Radulović je objavila fotografija na svom Instagram profilu sa Univerziteta u Beču gde je bila potpuno letnje obučena i time prenela svoju lepotu na prijetelje i pratioce. 

 

Ona je tom prilikom obukla u osnovi belu lepršavu haljinu sa pastelnim dezenima cveća, dok je na nogama nosila pastelno roze papuče sa dva tanka kaišićia. 

 

Na sve to dodala je i decentni nakit u vidu sa sata, narukvice, i ogrlice dok je oko članka imala i roze nanogicu koja je potpuni hit posledjih godina. 

 

— Bečki univerzitet je ustanova, koja je iznedrila gotovo sva značajna srpska imena iz naučnih oblasti. Ovde su živeli i studirali, svi značajni srpski pisci: Branko Radičević, Laza Кostić, Stjepan Mitrov Ljubiša, Đura Jakšić, Zmaj, Svetozar Miletić, Jovan Grčić Milenko, Petar Kočić. Među njima su i kneževi Miloš i Mihailo Obrenović, Aleksandar Кarađorđević i kneginja Persida, crnogorski gospodari - vladika Petar Drugi Petrović Njegoš, knez Danilo, pa srpski kralj Milan. - napisala je Nina u opisu ispod fotografije. 

 

makonda-tracker