GODINAMA SU SE VOLELI

U JEKU ŠOKANTNIH OPTUŽBI ŠUŠKA SE O MANJE POZNATIM DETALJIMA: Zbog čega su se razveli Branislav Lečić i Nina Radulović?

0

Poznati glumac i voditeljka bili su u braku šest godina

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon što je Danijela Štajnfeld u Višem tužilaštvu u Beogradu optužila glumca Branisalava Lečića za silovanje, u javnost svakomalo procure novi detalji iz života poznatog glumca.

 

Naime, poznato je da se Lečić pre pet godina razveo od voditeljke Nine Radulović, koja se i dalje oporavlja od nedavne operacije, a domaći mediji prenose da su ljubavnom krahu navodno doprinele njegove afere.

 

Do Radulovićeve su tada dolazile informacije da je glumac navodno vara sa mlađim koleginicama, ali i sa jednom poznatom starletom, piše "Kurir".

 

Prema rečima izvora pomenutog lista, ona u početku nije preterano obraćala pažnju na to, ali vremenom je počelo da joj smeta što njenog supruga povezuju sa mladim devojkama, iako su njih dvoje u to vreme tek postali roditelji.

 

1 / 12 Foto: Zorana Jevtić

 

Nini su i pojedini bliski prijatelji navodno davali pouzdane informacije o tome da joj je Lečić neveran, tvrdi izvor, i zbog čega su više puta imali ozbiljne rasprave i sukobe.

 

Na kraju su odlučili da se raziđu, a javnost su tada obavestili da se razvode zato što su se udaljili zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće.

 

 

makonda-tracker