srećna

ODUVEK JE O TOME SANJALA: Nina Radulović našla NOVO zanimanje ― i želja joj se NAPOKON ISPUNILA

4

Nina se trenutno nalazi na kućnom lečenju i uspešno se oporavlja od virusa korona, ali nada se da će profesionalno pristupiti poslu već od prvog dana...

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Poznata voditeljka Nina Radulović, zajedno sa koleginicom i glumicom Anitom Lazić Todorović, produciraće seriju!

 

Serija „Zlatni dani” će biti urađena po scenariju Gordana Mihića, zbog čega je čitavoj ekipi još veći izazov da svemu pristupi ozbiljno kako bi opravdali rad pokojnog velikana.

 

 

- O ovakvom projektu Nina je sanjala oduvek i presrećna je što joj se napokon želja ispunila. Sve se držalo u strogoj tajnosti i ona ne može da sačeka trenutak kada će početi sa snimanjem. Zasad je plan da to bude avgust i sve je spremno za prve scene - objašnjava izvor blizak voditeljki, i dodaje:

 

- Poznato je da je Nina veliki ljubitelj sedme umetnosti, pa je bez ijedne zadrške pristala da producira novu seriju s Anitom, sa kojom je inače u sjajnim odnosima. Uveliko se sprema sve za realizaciju.

 

Premijera prve epizode, kako mediji pišu, zakazana je za kraj oktobra, a Nina će se potruditi da od prvog dana bude na setu s glumačkom ekipom.

 

1 / 6 Foto: ATAImages

 

- Trebalo bi da nema odstupanja od rasporeda snimanja, ukoliko to epidemiološka situacija dozvoli. S obzirom na to da se Nina trenutno nalazi na kućnom lečenju, gde se uspešno oporavlja od virusa korona, nada da će moći da se pridruži ekipi već prvog snimajućeg dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac i ne želi ništa da prepusti slučaju, pa shodno tome želi da bude uz celokupnu ekipu sve vreme - otkriva izvor, i dodaje:

 

- Ona i Anita uložile su dosta ljubavi i truda u ovaj projekat i nadaju se da će se on dopasti i široj publici. Najviše ih je privukao humor u scenariju, koji ovu seriju čini iskrenom, lekovitom i zanimljivom.

 

 

makonda-tracker